Advertisement

Ismail Saymaz Veyis Ateş / Veyis Ateş Halk TV'de canlı yayına çıkıyor! 'Açık açık ... - Diyelim ki istedim diyorum yahu!

Ismail Saymaz Veyis Ateş / Veyis Ateş Halk TV'de canlı yayına çıkıyor! 'Açık açık ... - Diyelim ki istedim diyorum yahu!. Veyis ateş olayı sonrası 12 gazetecinin korkmaz tarafından maaşa bağlandığı iddia edildi. Zanka tv tarafından yayınlanan veyi̇s ateş ne anlatmadi? Sezgin baran korkmazla ne zamandan beri tanışıyorsun? Sözcü gazetesi yazarı i̇smail saymaz, habertürk programcısı veyis ateş'le yaptığı görüşmeyi anlattı. İsmail saymaz konuk olduğu 'ayşenur arslan ile medya mahallesi'nde organize suç örgütü lideri sedat peker'in son videosunda adı geçen veyis ateş ile yaptığı görüşmenin off the record olmayan bölümünü anlattı.

Saymaz, veyis ateş'in geçmişiyle ilgili kamuoyu tarafından pek bilinmeyen bir detayı da paylaştı. Saymaz ateş'in göreve devam edip etmeyeceği konusunda habertürk yetkililerinden aldığı bilgiyi de paylaştı. Programda i̇smail saymaz'ın soruları ve veyis ateş'in verdiği yanıtlar şöyle: Istediyse hangi klikler adına istedi? Programda i̇smail saymaz'ın soruları ve veyis ateş'in verdiği yanıtlar şöyle veyis ateş:

İsmail Saymaz veda etti! - ABC Gazetesi
İsmail Saymaz veda etti! - ABC Gazetesi from abcgazetesi.com
Sen bu konuşmada diyorsun ki, senle veyis ateş: Ne yapacağım ben o kadar parayı nereye saklayacağım? Sedat peker'in iddialarının ardından habertürk'ten istifa eden veyis ateş yarın halk tv'de i̇smail saymaz'ın programına katılacak. Ankara'da olduğunu ve çeşitli resmi görüşmeler yapacağını iddia ederek, haksızlığa uğradığınızı biliyorum. '12 gazeteciye para verdiğim iddiası yalan'. Veyis ateş, sezgin baran korkmaz'dan para istedi mi; Halk tv'de yayımlanan programa katılan veyis ateş önce 10 milyon euro istedim dedi. Geçtiğimiz temmuzun 20leri ya da 30larından tanıyorum meşhur otele davetli olarak gittim.

İsmail saymaz veyis ateş'in bilinmeyen geçmişini açıkladı.

Ne yapacağım ben o kadar parayı nereye saklayacağım? Sözcü gazetesi yazarı i̇smail saymaz, habertürk programcısı veyis ateş'le yaptığı görüşmeyi anlattı. Özel röportaj yarın 20.00'de halktv'de. Benim 94 yılındaki ülkücülüğümü herkes biliyor ama bu gözden kaçmış yani. Kayıtla savcılığa suç duyurusunda bulunmalı. Sözcü gazetesi yazarı i̇smail saymaz, habertürk programcısı veyis ateş'le yaptığı görüşmeyi anlattı. Diyelim ki istedim diyorum yahu! Sezgi̇n baran korkmaz neden konuşturulmadi? isimli video. Websitelerimizde, fikir ve sanat eserleri kanunu 36. Veyis ateş, halk tv'de canlı yayına çıkarak haklkında merak edilen soruları cevaplayacak. Habertürk sunucusu veyis ateş'in kara para aklamakla suçlanan firari iş insanı sezgin baransu korkmaz'ın sorunu halletmesi karşılığında 10 milyon euro rüşvet medya, siyaset ve iş dünyasını sarsan olaya ilişkin son gelişmeleri sözcü yazarı i̇smail saymaz, bugünkü köşe yazısında aktardı. 7 aydan beri çıkmayan konuşmam neresi önü neresi arkası. Veyis ateş olayı sonrası 12 gazetecinin korkmaz tarafından maaşa bağlandığı iddia edildi.

18.06.21 tarihinde akşam olacakmış yayın. Halk tv genel yayın yönetmeni suat toktaş, bu flaş gelişmeyi sosyal medya twitter hesabından duyurdu. Sözcü yazarı i̇smail saymaz bugünkü yazısında sedat peker'in ifşası sonrası ortaya çıkan veyis ateş olayının tüm ayrıntılarını kaleme aldı. Geçtiğimiz temmuzun 20leri ya da 30larından tanıyorum meşhur otele davetli olarak gittim. Maddesi uyarınca, sadece yazıların sahibi olan köşe yazarlarının ad soyad bilgileri, yazı sahibi gazete bilgisi, yazı tarihi ve yazıların gazetelerdeki orjinal kaynak linkleri paylaşılmakta olup.

Veyis Ateş'in BİLİNMEYEN GEÇMİŞİ! SivriSinekCaz SivriSinekCaz
Veyis Ateş'in BİLİNMEYEN GEÇMİŞİ! SivriSinekCaz SivriSinekCaz from 1.bp.blogspot.com
Bu kayıt neredeyse bana da verin ben kendi ellerimle götüreyim bu bir dinlensin. Sezgin baran korkmazla ne zamandan beri tanışıyorsun? Geçtiğimiz temmuzun 20leri ya da 30larından tanıyorum meşhur otele davetli olarak gittim. Sezgin baran korkmazla ne zamandan beri tanışıyorsun? İsmail saymaz veyis ateş ile ilgili söz konusu konuşmasında şunları söyledi; Sözcü yazarı i̇smail saymaz, hakkında kara para aklama iddiası bulunan firari iş insanı sezgin baran korkmaz'ın arabuluculuk için kendisinden 10 milyon euro istediğini belirttiği veyis ateş'in habertürk yönetimine söz konusu iddiaları ilk başta keskin bir dille yalanladığını yazdı. Habertürk veyis ateş ile yollarını ayıracak mı sorusunun cevabını ise bugün i̇smail saymaz verdi. O günlerde oraya davetli olarak gitmedim o günlerde zaten bir arkadaşım teknesinde tatildeydim.

Habertürk'te i̇çişleri bakanı süleyman soylu ile yapılan söyleşiyi kendisi mi organize etti?

O günlerde oraya davetli olarak gitmedim o günlerde zaten bir arkadaşım teknesinde tatildeydim. İsmail saymaz veyis ateş'in bilinmeyen geçmişini açıkladı. Sezgin baran korkmazla ne zamandan beri tanışıyorsun? Maddesi uyarınca, sadece yazıların sahibi olan köşe yazarlarının ad soyad bilgileri, yazı sahibi gazete bilgisi, yazı tarihi ve yazıların gazetelerdeki orjinal kaynak linkleri paylaşılmakta olup. Zanka tv açıklamada şunu yazdı:gazeteciler ferit atay ve ali tarakçı gündemi değerlendiriyor. Veyis ateş olayı sonrası 12 gazetecinin korkmaz tarafından maaşa bağlandığı iddia edildi. Yoksa veyisin ne diyeceğinin pek bir önemi yok zaten neyin ne olduğu belli. Sezgin baran korkmazla ne zamandan beri tanışıyorsun? Istediyse hangi klikler adına istedi? Erdal aras'la da mehmet ağar'la da, süleyman. Bu kayıt neredeyse bana da verin ben kendi ellerimle götüreyim bu bir dinlensin. Sözcü gazetesi yazarı i̇smail saymaz, habertürk programcısı veyis ateş'le yaptığı görüşmeyi anlattı. 'açık açık sorun, açık açık konuşacağım.' diyen veyis ateş, i̇smail saymaz'ın sorularını yanıtlayacak.

Geçtiğimiz temmuzun 20leri ya da 30larından tanıyorum meşhur otele davetli olarak gittim. O günlerde oraya davetli olarak gitmedim o günlerde zaten bir arkadaşım teknesinde tatildeydim. Habertürk sunucusu veyis ateş'in kara para aklamakla suçlanan firari iş insanı sezgin baransu korkmaz'ın sorunu halletmesi karşılığında 10 milyon euro rüşvet medya, siyaset ve iş dünyasını sarsan olaya ilişkin son gelişmeleri sözcü yazarı i̇smail saymaz, bugünkü köşe yazısında aktardı. İsmail saymaz'ın sorularını bloke etti mi? O günlerde oraya davetli olarak gitmedim o günlerde zaten bir arkadaşım teknesinde tatildeydim.

Yılmaz Özdil'den İsmail Saymaz'ı kızdıracak paylaşım!
Yılmaz Özdil'den İsmail Saymaz'ı kızdıracak paylaşım! from www.neohaber.net
Geçtiğimiz temmuzun 20leri ya da 30larından tanıyorum meşhur otele davetli olarak gittim. Veyis ateş, sezgin baran korkmaz'dan para istedi mi; Geçtiğimiz temmuzun 20leri ya da 30larından tanıyorum meşhur otele davetli olarak gittim. Sezgi̇n baran korkmaz neden konuşturulmadi? isimli video. Habertürk'te i̇çişleri bakanı süleyman soylu ile yapılan söyleşiyi kendisi mi organize etti? Erdal aras'la da mehmet ağar'la da, süleyman. Özel röportaj yarın 20.00'de halktv'de. Habertürk veyis ateş ile yollarını ayıracak mı sorusunun cevabını ise bugün i̇smail saymaz verdi.

Yoksa veyisin ne diyeceğinin pek bir önemi yok zaten neyin ne olduğu belli.

Istediyse hangi klikler adına istedi? Halk tv genel yayın yönetmeni suat toktaş, bu flaş gelişmeyi sosyal medya twitter hesabından duyurdu. Sözcü gazetesi yazarı i̇smail saymaz, habertürk programcısı veyis ateş'le yaptığı görüşmeyi anlattı. Habertürk veyis ateş ile yollarını ayıracak mı sorusunun cevabını ise bugün i̇smail saymaz verdi. İsmail saymaz konuk olduğu 'ayşenur arslan ile medya mahallesi'nde organize suç örgütü lideri sedat peker'in son videosunda adı geçen veyis ateş ile yaptığı görüşmenin off the record olmayan bölümünü anlattı. 18.06.21 tarihinde akşam olacakmış yayın. Sözcü yazarı i̇smail saymaz, hakkında kara para aklama iddiası bulunan firari iş insanı sezgin baran korkmaz'ın arabuluculuk için kendisinden 10 milyon euro istediğini belirttiği veyis ateş'in habertürk yönetimine söz konusu iddiaları ilk başta keskin bir dille yalanladığını yazdı. Saymaz ateş'in göreve devam edip etmeyeceği konusunda habertürk yetkililerinden aldığı bilgiyi de paylaştı. Geçtiğimiz temmuzun 20leri ya da 30larından tanıyorum meşhur otele davetli olarak gittim. Yoksa veyisin ne diyeceğinin pek bir önemi yok zaten neyin ne olduğu belli. Maddesi uyarınca, sadece yazıların sahibi olan köşe yazarlarının ad soyad bilgileri, yazı sahibi gazete bilgisi, yazı tarihi ve yazıların gazetelerdeki orjinal kaynak linkleri paylaşılmakta olup. Saymaz, veyis ateş'in geçmişiyle ilgili kamuoyu tarafından pek bilinmeyen bir detayı da paylaştı. Veyis ateş, halk tv'de yarın saat 20:00'de i̇smail saymaz'ın sorularına canlı yayında cevap verecek.

Posting Komentar

0 Komentar